Konu: Sakarya Firat | TRT 1 (Okunma sayısı 412 defa)
“İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”... : SAKARYA FIRATTRT 1’den gözyaşı ve gururla seyredilecek bir dizi...Dizi, 25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikâyesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi. Ve bütün saldırılara, bütün imkânsızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara saygı duruşu niteliğinde bir yapım... Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat.
вυ ѕєν∂αηιη α∂ι gαℓαтαѕαяαу «3 !
izLemenizi tavsiye ederim.. ! insan bu diziye bakinca vatanin ne demek oLdugu daha cok anLiyo .. yani hepinizin izLemesini tavsiye ederim
gerçekten güzel bir dizi
acayip gzL dizi... Insan vataninin degerini daha cok anLiyo ztn degerini biLiyoz ama bu dizi sayesinde insan daha cok anLiyo...
Sakarya Fırat 97. Bölüm Fragmanı izle - 8 Şubat
Sakarya Fırat 98.Bölüm Fragmanı
Sari hoca oldukten sonra izlemiyorum cok sacmaladilar cunku
Forever GALATASARAY & maNga
bende baya izLemedim sari hoca öLdükten sonra ama sonra izLemeye basLadim.. bu böLümde eger Mahmut sehit oLursa töbe bakmam...
Bitirseler guel olur asinda tadinda birakmak lazim diyecem ama tadi coktan cikti
katiLmiyorum sana... Dizi süper insan askerinin degerini daha cok anLiyo onLarin neLer cektigini daha iyi anLiyo Mahmut sehit oLmadi diziyi takip etmeye devaaaaam Bu trt'de carsamba günLeri insani küfüre zorLuyo iLk kürtLere sonrada sirpLara
Insan Cata nin degerini daha iyi anliyir evet ama ne bileyim eskiden daha hevesliydi insan ama simdi..
evet eskiden daha iyiydi ama bence yayindan hic kaLdiriLmasin ben seviyom bu diziyi ama Mahmut sehit oLursa bidaha para verseLer biLe bakmam...
Toparlarlarsa izlerim yeniden ama zor gibi
Sakarya Fırat 102. Bölüm Fragmanı | www.fragmanlar.org