Konu: Emre Çolak: "Ben artık hazırım" (Okunma sayısı 836 defa)
"Ben artık hazırım"Ümit Milli Takımı formasıyla Belçika'ya attığı gol ve yaptığı asistleboy gösteren Emre Çolak, artık pişme zamanının geçtiğini vurguluyor ve Rijkaard'a bir mesaj gönderiyor...Ümit Milli takımı Belçika'yı 4-1 yendi.Bu karşılaşmada hem yaptığı asistle, hemde attığı nefis golle herkesin dikkatini çeken Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak, Rijkaard 'da bir mesaj göndererek "Artık ben hazırım"dedi.U Milli Takımı'nda her yaş kategorisinde forma giyen, Rusya'da aldığı en genç iyi futbolcu ünvanı sonrasında, şimdide Ümit Milli takımında aynı perfonmansı gösteriyor.İki yıl önce Galatasaray'ın A2 kadrosunda oynayan sonra da A takıma çıkma başarasını gösteren Emre Çolak o zaman söylediği,"Benim Lincoln ve diğer yabancılardan hiç bir eksiğim yok'' sözlerini tekrar iğneliyor.Emre Çolak zaman zaman takımda yer bulduğunu ancak devamlı oynatılmadağından şikayetçi olduğunu söylüyor ve "Ben şu anda futbol için en güzel yaşımı yaşıyorum.Beni ancak milli takımlar olgunlaştırıyor.Artık Galatasaray'da Emre, Arda ve Sabri abiler gibi bir Emre olmak için herşeyimle hazırım.20 yaşındayım ve benim artık pişme zamanım geçmeye başladı.Dünyada Messi gibi futbolcular 17 yaşında takımlarında oynadı, benim de zamanım geldi." dedi.Hocası Rijkaard'ın da kendisiyle ilgilendiğini söylemeden geçmeyen Emre Çolak: "Hocamızın çalışmalarda ilgisini duyuyorum.O da benim hakkımda herhalde karar vereceği günleri bekliyor, bundan sonra şansları iyi kulanmak istiyorum" dedi.Kaynak: Holigan.Com.TrHaber Tarihi: 13 Ekim 2010
biraz eski bi haber ama yine de paylaşmak istedim.. emre çok doğru konuşmuş, semih şentürk gibi genç diye diye kulübede yaşlanmasın bu çocuk da..
Alıntı yapılan: S m T | S z R - 29 Ekim 2010, 13:37:16biraz eski bi haber ama yine de paylaşmak istedim.. emre çok doğru konuşmuş, semih şentürk gibi genç diye diye kulübede yaşlanmasın bu çocuk da.. bencede emre çok doğru söylemiş
''GS'
guduuuuu
вυ ѕєν∂αηιη α∂ι gαℓαтαѕαяαу «3 !
Alıntı yapılan: ua hilal - 29 Ekim 2010, 14:43:11Alıntı yapılan: S m T | S z R - 29 Ekim 2010, 13:37:16biraz eski bi haber ama yine de paylaşmak istedim.. emre çok doğru konuşmuş, semih şentürk gibi genç diye diye kulübede yaşlanmasın bu çocuk da.. bencede emre çok doğru söylemiş Aynen hakkını savunmuuş ve savunmallı
http://twitter.com/#!/nilgunysahin
bencede
evt yha bncede emreyi sahalarda daha çok görmek istyrm galatasarayın maçlarını onun için izlyrm ama bzn çıkmaynca snr oluorum
SeVdaNın AdI, HaYaTıN TaDı, Bu AşKıN AdI : SaRı KıRmıZıııı.....!!!!
km istemiyoki onu sahada görmek
yhani
ayık takılınn EMREÇOLAK geliyo
evet efsane sahalardaaaa
aynen
Alıntı yapılan: Nilgün Yağmur Şahin - 31 Mart 2011, 18:49:19aynen haha
hazırım diyosa hazırdır
GALATASARAY !!! <3
Önemli olanda kendinde guveni hissetmesi zaten
Forever GALATASARAY & maNga